Újítsd meg otthonod!

Függöny

Ha már ráuntál az otthonod jelenlegi kinézetére, akkor itt az ideje, hogy valamit újíts. Persze ezt különböző nagyságrendű összegekből, különböző minőségben és eredménnyel lehet elvégezni, de most adok pár olcsóbb, egyszerű trükköt.

Az első, és legolcsóbb, ha átrendezed a szobát. Nem kellenek új bútorok, új burkolat, új falszín. Csak egyszerűen rendezd át a szobát. Ehhez csinálj egy méretarányos alaprajzot, és a bútorokat is méretarányosan vágd ki papírból. így könnyen odapróbálhatod a bútorokat, mielőtt ténylegesen nekiállnál tologatni azokat.

Ha nem éred be egy sima átrendezéssel, akkor kisebb módosításokkal is sokat változtathatsz a szoba hangulatán. Pl. lecserélheted a díszpárnák huzatát. Aztán felkerülhetnek az ezzel harmolnizáló sötétítő függönyök is. Ha megfelelő, új színvilágot választasz, azzal elég komoly átalakulást vihetsz végig az otthonodban.

Ha több pénzt is rászánnál az átalakításra, akkor lehet egy bútorcsere, vagy a falfestés, új színre. Ezzel már radikális változást vihetsz végbe a szobádban.

Megosztás