Habszivacs szőnyeg babáknak

Baba játék

Gyakran okoz problémát, hogy a földön kúszó és mászó kis gyerekek hogyan lehetnek biztonságban. Amíg bizonytalanok, gyakran esnek el, ezenfelül a hideg padló sem egészséges. Erre megoldás, a különböző habszivacs (EVA) anyagból készült szőnyeg.

Szivacs puzzle szőnyeg



A habszivacs szőnyeg elég nagy helyet foglal, nem hajtható össze, ezért darabokban forgalmazzák. Hogy a különböző darabok ne tudjanak elmozdulni, ezért puzzle elemekből készülnek, így egymáshoz lehet könnyen illeszteni őket. A csomagolások általában 8 db-ból állnak, így akár egy kocka is elkészíthető belőle, amit pl. gyerekjáték tárolásra is lehet használni. A puzzle darabok teljesen egyformák, bárhogyan össze lehet illeszteni őket. Sőt , a különböző csomagok is egymáshoz illeszthetőek, így nagyobb felületet kaphatunk.


Mintás puzzle szőnyeg



A szivacs puzzle felületén általában mesefilm rajzok találhatóak, mert ezek jobban érdeklik a gyerekeket. A rajzfilmek akár magyar mesék (Bogyó és Babóca), de Micimackó, Peppa malac, Verdák, Jégvarázs vagy Mancs őrjárat is lehet. A puzzle darabok két oldalán különböző rajzok vannak, így kétféle képet is ki lehet rakni

Érdemes kipróbálni a kiváló minőségű habszivacs puzzle szőnyegeket

A csomagolásuk is modern, ezért ideálisak ajándékba is bármilyen alkalomra

Megosztás