Az igazán sokoldalú padlóburkolat

Hőszigetelés

Ha épp azon töröd a fejed, hogy mi lenne az ideális padlóburkolat most mondjuk a fürdőszobában vagy akár a nappliban, akkor adok egy tippet. Ez pedig nem más, mint a műgyanta padló.

Nem kell megijedni amiatt, hogy az általában gyárak, műhelyek vagy garázsok padlójára szokott kerülni. Valóban oda is ezt az anyagot használják, mert annyira sokoldalú és sokféle, hogy mindenhol felhasználható.

Nézzük csak, hogy mire és hol használható.
Valóban igen közkedvelt az ipari létesítményekben, műhelyekben, garázsokban. Azért ez a nagy népszerűség, mert jól tisztítható, mert teljesen fugamentes felületű. Többféle csúszásgátlási képességű létezik, sőt különösen jól ellenáll a különféle maró vegyi anyagoknak is.

Utólagosan is, szinte észrevehetetlenül javítható.

És hogyan kerülhet ez a fürdőszobába, az előszobába vagy akár a nappalidba?
Hát úgy, hogy lehet ebből akár márvány mintázatút is készíteni, magas fényű változatban. Illetve különféle más minták, háttérképek is megoldhatók. Ez pedig már igencsak jól mutat a lakáson belül is, bárhol. Arról nem is beszélve, hogy ugyanazt a jól takarítható, könnyen kezelhető felületet kapod így a házban, mint amit a garázsban is megszerethettél már.

Megosztás